De Impro Show bij jou op school!

Hou jij van theater en wil jij met nog meer zelfvertrouwen voor de klas of een groep staan? Durf jij de uitdaging aan te gaan om eens iets heel anders buiten schooltijd te doen? Dan is De Impro Show bij jou op school! Wellicht wel iets voor jou!

Tip je school:) Laat ons in een mailtje weten op welke school jij zit, dan neemt IJtje contact op met jou school en wie weet staat zij dan binnenkort bij jou op school met deze te gekke workshop!
Wat is de workshop: ‘De Impro Show bij jou op school’ eigenlijk?

Dit is een workshop van 5 lessen van 75 minuten buiten schooltijd. De eerste 4 lessen leer jij de kneepjes van het improvisatie theater. Wat is improvisatie eigenlijk? Hoe improviseer je? Welke impro games zijn er? En hoe speel je die? Maar het allerbelangrijkste is spel plezier! In les 5 zijn alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen welkom om het eindresultaat van de lessen te komen bewonderen.

Deze workshop is geschikt voor leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisschool.

Kosten voor deze workshop bedragen €45,-.

De lessen worden gegeven aan groepen van minimaal 10 en maximaal 16 leerlingen.

Wil jij meedoen? Geef je dan nu snel op! Opgeven kan door te mailen naar info@plantimproductie.nl Vermeld bij je aanmelding je naam, leeftijd, groep, school en telefoonnummer van je ouders.

Aanmelden kan hieronder.

    Wees er snel bij want vol=vol!!